28.8.12

The Dark Knight Rises DVD’si Ne Zaman Çıkacak ?

yorum yap

The Dark Knight Rises 20 Kasımda Raflarda !


Christopher Nolan’ın Batman efsanesinin son filmi The Dark Knight Rises halen vizyonda gösterime devam ediyor. Serinin en iyi filmi olmasa da izleyiciler tarafından The Dark Knight’tan sonra en iyi ikinci film olarak gösterilen The Dark Knight Rises’ın DVD ve Blu-ray’inin çıkış tarihi de şimdiden gözlenir oldu.

Üçlemenin son filmi olduğu için ayrı bir önemi bulunan film, arşivcilerin efsaneyi tamamlamasını sağlayacak. Bu yüzden efsanede eksik parçanın yani son filmin DVD’sinin çıkması bekleniyor.

Bazı arşivciler ise filmin üçüncüsünün de çıkmasının ardından piyasaya çıkacak olan Trilogy yani üçleme setleri almayı planlıyor. Bu konuda henüz net bir açıklama yapılmadığı için nasıl bir şekilde piyasaya çıkacağı bilinmiyor.

Warner Bros tarafından filmin DVD ve Blu-ray versiyonunun resmi çıkış tarihi açıklanmasa da Amazon Almanya bu konuya bir açıklık getirdi. Amazon Almanya sitesi, The Dark Knight Rises filmini ön siparişe açtı ve muhtemel çıkış tarihi olarak 30 Kasım 2012 tarihini gösterdi.

Bazı DVD kaynaklarına göre bu tarihin Cuma gününe denk gelmesi birkaç gün daha ertelenebileceğini gösteriyor. Ancak herkesin orta görüşü filmin ya Kasım’ın son haftası, ya da Aralık ayının ilk haftası DVD ve Blu-ray versiyonuyla piyasaya çıkacağı yönünde. DVD ve Blu-ray’in sahip olacağı ekstra içerik ise henüz açıklanmadı. Geçtiğimiz günlerde yaptığımız haberde Bane’in ilk dönemini anlatan sahnelerin kesilmiş olabileceğini başka bir sitede okumuştum. (superkarga.com)

0 yorum:

Yorum Gönder

ShareThis

"+ .