7.8.12

The Dark Knight Rises rekora yükseliyor

yorum yap

TDKR'yi bir Batman delisi olarak ilk gün sinemada izleme şansım olmuştu. Görsel açıdan çok fazla iyi bir film. The Dark Knight kadar iyi olmadığını söyleyenler olsada bence bu filmde muazzamdı. Herşeyden öte 'Batman' i sinemada unutulmayacak bir üçleme haline getiren, ileride Batman geceleri yapmamızı sağlayacak olan Christopher Nolan'a sonsuz teşekkürler... Mükkemmel bir final sizi şaşırtacak, etkileyecek !

Christopher Nolan’ın Batman üçlemesinin son filmi ‘The Dark Knight Rises’, üçüncü haftasında ABD’de 355 milyon dolar gişe hasılatına ulaşırken, dünya çapında 606 milyon dolar hasılat elde etti.

http://www.awesomepenang.com/blog/wp-content/uploads/2012/07/TheDarkKnightRises_TeaserPostercropped-620x340.jpg

ABD'de de en fazla izlenen filmler sıralamasında 'Avatar' birinci sırada yer alırken, onu 'Titanic', 'The Avengers' ve 'The Dark Knight' izliyor. Tüm dünya sıralamasında da ilk üçte yine aynı filmler bulunuyor.
Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de gişeye damgasını vuran ‘The Dark Knight Rises’, ilk iki haftasında 426 bin kişi tarafından izlendi.
Christopher Nolan'ın üçlemesinin ikinci filmi ‘The Dark Knight’, 1 milyar dolarlık hasılatıyla 12’nci sırada yer alıyor. 


0 yorum:

Yorum Gönder

ShareThis

"+ .