16.8.12

Iron Man 3 Ertelendi! Sette Kaza Oldu

yorum yap



Marvel’ın belki de The Avengers 2 ile birlikte en çok beklenen filmlerinden olan Iron Man 3′ün setinden üzücü haberler geldi. Son dönemde özellikle Iron Man ile yıldızı fazlasıyla parlayan, Sherlock Holmes ile de hatrı sayılır hayran kitlesini fazlasıya arttıran Robert Downey Jr. bu sefer üzücü bir haberle gündemde.
Iron Man 3′ün setinde tehlikeli bir sahneyi canlandıran usta aktör, yaşanan bir kaza sonucu ayak bilek kemiğini kırdı. Bu üzücü gelişme sonrasında hastaneye kaldırılan Robert Downey Jr.’ın tedavisine hemen başlanmış olsa da Marvel ilk olarak oyuncunun sakatlandığını ve setin şimdilik durduğunu açıkladı.

 

Oyuncunun net sağlık durumu ile ilgili henüz bir bilgi verilmediği için ne zaman tam anlamıyla iyileşebileceği ve setlere geri dönebileceği bilinmiyor. Marvel’dan yapılan son açıklamada ise Iron Man 3 filminin setinin başrol oyuncusunun sakatlanmasından dolayı ertelendiği belirtildi.

3 Mayıs 2013 tarihinde vizyona girmesi beklenen filmin, bu tarihi tutturamayacağı konuşuluyor. Robert Downey’in ayak kemiğinin tekrar iyileşmesi ve setlerde tam anlamıyla yer alabilmesi için birkaç ayın gerektiği tahmin ediliyor.
Ben de oyuncuya geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder

ShareThis

"+ .