12.9.12

Yeni iPod nano Hakkında Her Şey

1 yorum

Apple, San Francisco'daki bir sanat merkezinde yaptığı etkinlikte iPhone 5, iTunes 11, iOS 6'nın yanı sıra yeni iPod'u da tanıttı. İşte Apple'ın yeni iPod'u ile ilgili tüm detaylar.


Apple, 12 Eylül tarihinde düzenlediği etkinlikte yeni iPod nano ile ilgili detayları da verdi. 7'inci jenerasyon iPod nano'da bazı geliştirmeler yapılmış.

Daha ince, daha geniş
Yeni iPod nano'nun iPhone'daki gibi bir Home butonu olacak. Yedinci jenerasyon iPod nano'nun çarpıcı bir diğer özelliği de yüzde 38 oranında daha ince olması. Aynı zamanda daha geniş bir ekrana sahip olacak olan yeni iPod nano 7 farklı renk seçeneğine sahip olacak. Bu renkler ise alüminyum, siyah, mor, yeşil, mavi, sarı ve kırmızı.



Yeni iPod nano ile 30 saat kesintisiz olarak müzik dinlemeniz mümkün. Bu uzun batarya ömrü serideki en iyi kesintisiz müzik desteğini sunuyor.
Yeni iPod nano'da DVR destekli FM radyo desteği de bulunuyor. Aynı zamanda iPod nano'nuzla birlikte fotoğraflarınızı ve videolarınızı da görüntüleyebileceksiniz.
iPod nano'nun Bluetooth bağlantı özellikleri de olacak. Yedinci jenerasyon iPod nano ekranında çoklu dokunma desteği de bulunacak.

Piyasaya çıkış tarihi ve fiyatı
iPod nano, önümüzdeki ay, yani Ekim ayında raflardaki yerini alacak. Yedinci jenerasyon iPod nano'nun 16GB'lık versiyonunun fiyatı ise 149$ olarak lanse edildi.

1 yorum:

ShareThis

"+ .