23.10.12

Iron Man 3'ün Fragmanı Yayımlandı !

yorum yap

Iron Man 3 için dün yayımlanan kısa tanıtım filminin ardından gerçek fragman bugün filmin hayranlarıyla buluştu. Görünüşe göre Iron Man 3 bu kez çok daha karanlık bir temaya sahip olacak.


Marvel'ın çizgi romanından uyarlanan Iron Man serisinin son halkası olması beklenen Iron Man 3'ün fragmanını bekliyorsanız, gün sizin gününüz demektir.
Çünkü Marvel, dün yayımladığı kısa tanıtım filmi ile hayranlarını daha da merak içerisinde bırakmış ve gelecek bir fragmanın müjdesini vermişti.

Bugün ise o merak edilen fragman sonunda yayımlandı. Fragmanda Tony Stark'ın başına geleceklerden bir kesit, yeni bir düşman ve Stark'ın hastaneye kaldırılmasını görebiliyoruz.
Bu da hayranları aslında daha da merakta bırakacak bir durum aslında. Umuyoruz ki seriyi dramatik bi yapıya büründürmez ve kaldığı yerden devam ederler.

Iron Man 3, Tony Stark'ı gücü sınırsız olan bir düşmanla karşı karşıya getiriyor. Stark, özel hayatının düşmanı tarafından yok edildiğini anlayınca bu işin sorumlularını bulmak için yürekleri burkan bir arayışa soyunuyor. Bu yolculuk her anıyla onun cesaretini sınıyor. Köşeye sıkışan Stark'ın en yakınlarını korumak için tek şansı zekasına ve içgüdülerine güvenerek kendi yetenekleriyle hayatta kalmaktır. Bu yolda savaşırken Stark, kafasını uzun zamandır kurcalayan şu sorunun cevabını bulur: Adam mıdır kıyafeti kıyafet yapan yoksa kıyafet midir adamı adam yapan?

Şahsen Iron Man serisinin dublajlarını çok başarılı buluyorum. Öyleyse dublajlı fragman linki için tıklayın

İşte Iron Man 3'ün ilk fragmanı:



0 yorum:

Yorum Gönder

ShareThis

"+ .