27.6.13

Dosya Konusu: Rapido Man

yorum yap







  Yenilenen Özgür Platform'da yeni yazılarla devam ediyoruz ! Bugün dosya konumuz: Rapido Man. Daha doğrusu Tugay Doğrayıcı. 

Hepimiz farklı şeylerden hoşlanırız, kimimiz sporda yeteneklidir. Kimimiz harika resimler yapar. Kimimizse muazzam melodiler çıkarır ortaya. Kimisi bilim ve teknolojiyle uğraşır. Ve dahası belki de binlerce farklı uğraş ve yetenek vardır. Tugay'da muazzam çizgilere sahip bir sanatçı.


Geçmişine bakarsak Işılay Saygın Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'nden 9 Eylül Ü. Grafik-Tasarım bölümüne gitmiş. Hala daha 9 Eylülde öğrenimine devam ediyor. Üniversite sırasında -derler ya sanatkarlara her zaman kapılar açıktır- Animada Animasyon Reklam Ajansı bir süre çalışıp farklı kuruluşlara yönelmiş. Şuan da Felsebiyat Dergisi (oldukça hoş yazılara sahiplık eden sanat dergisi) ve Everythink'de (reklam ajansı) Illustrator ve basmatik.com'da (t-shirt tasarımları) tasarımcı olarak devam ediyor. İşe çoktan atılmış ve şahsen çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum.





Çizgileri çok hoşuma gidiyor. Uzun zamandır da takip ediyorum. Tugay işin içine sadece sanat değil mizah da katıyor. Sıradan şeyler değil kendi üretip kendi çiziyor. Sıradan şeyler çizse dahi kendi fikirleriyle bildiğimiz kavramı bir araya getirip çok hoş çizimler ortaya çıkarıyor.











Kağıt-Kalem Albümünden

 

 

 

 

   

Dijital Çizim - Boyama Albümünden

 

 

 



Bir Portre Çalışması



Siz ne düşünüyorsunuz ? Özgür Platform olarak Tugay Doğrayıcı'ya teşekkür ediyoruz. İnanıyoruz ki çok başarılı olacak. :)



Tugay DOĞRAYICI


Diğer tüm çalışmaları için:
   

0 yorum:

Yorum Gönder

ShareThis

"+ .