26.6.13

Sırada Ne Mi Var: Prince Avalanche

yorum yap


2013 Sundance film festivali filmlerinden biri olan 'Yolların Prensi' 9 Ağustos'da vizyona giriyor. Filmi ele almamdaki ilk sebep yolculuk tutkum olsa gerek. Film karakterleriyle birlikte o kampta kalıyor, yollarda çalışıyor olacağız. Yüzümüzde film boyunca gülümsemeler olacağına şüphem yok.





Bir araya gelmesi olanaksız gibi görünen garip bir ikilinin, yani dalgın ve sert mizaçlı Alvin ile onun kız arkadaşının kardeşi uyuşuk ve güvensiz Lance yazı geçirmek için şehri arkalarında bırakmışlardır. Yaz boyunca ıssız ve bir orman yangını nedeniyle bitki örtüsü yok olumuş bir kasabanın yollarının yol çizgilerini boyayacaklardır. Yaptıkları işe yoğunlaşmışken birbirleri ve kendi sınırları hakkında daha çok şey öğrenmeye başlarlar. Birbirleriyle alay ederlerken ve bel altı şakalarla birbirlerini kızdırmaya çalışırken süpriz bir şekilde aralarında bir dostluk gelişmeye başlar.


Konu böyle. Bu iki yol arkadaşını canlandıran kişiler: Paul Rudd ve Emile Hirsch. Lance LeGault’un perfomansının da altı çiziliyor. Kanımca Emile Hirsch filme tam gitmiş. Into the Wild filminde olduğu gibi döktüreceğine dair kuşkum yok.

Bir diğer konu ise filmin müzikleri. Biliyorsunuz ki filmi film yapan en büyük etkenlerden biri soundtrack'leridir Prince Avalanche'nin bu görevini Explosions in the Sky üstleniyor. Kim bu Explosions in the Sky derseniz: Kusursuz albümler çıkarmış durmadan saatlerce dinleyebileceğiniz bir enstrümantal post-rock grubudur. Yakında dosya konumuz olacak.





0 yorum:

Yorum Gönder

ShareThis

"+ .